Krachtige Zelfgemaakte Karper-boilie-recepttechnieken Die Uw Kosten Verlagen En Veel Enorme Vissen Vangen!

Het grootste voordeel van het oplosbare boilies van uw individuele speciale zelfgemaakte aas is het feit dat u de volledige controle over uw aas kunt hebben! Je zou ze zelfs volledig uniek kunnen maken in vergelijking met sommige andere soorten aas, veel meer grote vissen vangen en je kosten verlagen! Element met de sleutel tot prestaties is het gebruik van eiwitelementen en het vrijgeven van hun aminozuren in echt eenvoudige strategie├źn om grote vissen meer en meer te laten voeren; het bouwen van ze veel gemakkelijker te vangen! Lees nu verder om extra te begrijpen!

Zoveel vissers willen vandaag hun ongelooflijke doe-het-zelf-aas maken! Dit is over het algemeen voornamelijk voor 2 grote factoren; een waarbij kant-en-klaar aas zo vaak alleen meestal niet de beloofde massale vissen vangt en twee, de kosten van kant-en-klaar aas van de hoofdfabrikant kunnen te hoog zijn. Je hebt ook echt een enorm totaal veel meer voldoening van het vangen van nieuwe, gepersonaliseerde, meest effectieve vissen met je mooie persoonlijke zelfgemaakte aas!

Veel kant-en-klaar aas zit tegenwoordig vol met koolhydraatcomponenten of al te vaak gebruikte andere bulkcomponenten die niet zo effectief zijn als zelfgemaakte aassoorten die zijn vervaardigd met veel verhoogde niveaus van eiwitingredi├źnten en additieven. Veel vaker wel dan niet, zal de standaard (in plaats van de toegepaste hoeveelheid aas) je de beste voordelen opleveren bij grote vissen!

De voordelen van het construeren van uw individuele aas omvatten kritieke gebieden, aangezien alleen u beseft wat ze hebben, hoe ze worden geproduceerd, hoe ze worden verzorgd om ze extra te optimaliseren en ze uniek krachtig te maken! Samen met uw eigen doe-het-zelf-aas, begrijpt u dat de vissen in uw meer uw aas nog niet eerder professioneel hebben gebruikt en dat u het grootste potentieel heeft om de meest behoedzame vissen te haken!

Je kunt een hele opdracht hebben boven de componenten die je gebruikt. Je zou kunnen kiezen welke en stijl je wilt gebruiken en welke componenten van sensorische systemen je het meest wilt gebruiken om je aas volledig onweerstaanbaar te maken en dit is minder ingewikkeld dan het lijkt als je de juiste informatie en feiten gebruikt!

U kunt ervoor kiezen om snel aantrekkend aas, voedselaas, pasta-aas, stickmixen, bijbehorende deeltjesmixen, vloeraas met betrekking tot uw haakaas, pasta om in uw rig te gebruiken als direct- en haakaaswraps, enzovoort. Het is mogelijk om te selecteren hoe drijvend of dicht uw aas is. Je kunt kiezen hoe mals of echt hard je aas is. U kunt tot een besluit komen hoe onoplosbaar of oplosbaar u wilt dat uw aas is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *