Een ding over elektrische fietsbatterijen

Elektrische fietsaccu worden ook geĆÆdentificeerd als e-bikes. Een elektrische fiets is vaak een typische fiets die wordt aangedreven door een oplaadbare accu. De oplaadbare batterijen zijn erg belangrijk voor elektrisch aangedreven fietsen, omdat de keuze met de batterij van invloed kan zijn op de belasting van de fiets, de oplaadtijd, het gebruik van de lengte en tal van andere mensen. Als u een elektrische fiets heeft, moet u dus aanzienlijk rente in de batterij betalen.

This image has an empty alt attribute; its file name is 4fietsaccu.jpg

Er zijn heel veel dingen waarmee u rekening moet houden voordat u batterijen voor uw elektrische fietsen gaat kopen. Allereerst moet u de verschillende soorten elektrische fietsaccu’s kennen. Over het algemeen gesproken, er zijn momenteel 3 soorten primaire batterijen beschikbaar. Hieronder zou ik ze persoonlijk in detail willen bespreken.

Verzegeld direct zuur

Dit type batterij is betaalbaar en heeft een grote energiedichtheid. Dat gezegd hebbende, het is echt behoorlijk groot en zal misschien lange tijd niet worden gebruikt.

Lithium-ion

Lithium-ionbatterijen worden door veel mensen gebruikt, simpelweg omdat ze licht van gewicht zijn en snel kunnen worden opgeladen. Afgezien daarvan heeft zo’n batterij een zeer lange levensstijl. Maar lithium-ionbatterijen zijn vrij duur.

Lithium-ijzerfosfaat

Dit kan de nieuwste vorm van elektrisch aangedreven fietsaccu zijn. Het is bovendien licht van gewicht en heeft een lange levensduur. Toch is het, aangezien het een nieuwe techniek is, eigenlijk prijzig.

Vervolgens moet u de afstand weten die u gewoonlijk aflegt, de snelheid waarmee u reist en de verkoopprijs die u zich kunt veroorloven. Het is mogelijk om uw acceptabele elektrisch aangedreven fietsen te kiezen door de bovengenoemde punten duidelijk te maken.

Aangezien elke batterij een minimaal bestaan ??heeft, moet u uw best doen om uw batterijlevensstijl te optimaliseren. Hier zijn enkele strategieƫn om zeker naar te kijken.

Helpt u wat reserve elektrische stroom op uw eigen batterij te besparen, in plaats van deze absoluut leeg te maken.
Houd er rekening mee dat het ‘s nachts opladen van de batterij deze kan beschadigen.
Bewaar de batterij binnenshuis en zorg ervoor dat deze niet in de buurt komt van regen en water.
Zorg ervoor dat de accu niet vochtig wordt tijdens het schoonmaken van uw elektrische fiets.
Als de batterij vele jaren wordt bespaard, laad deze dan vlak voor gebruik grondig op.
Laad de batterij na elk gebruik weer op.

Als de batterij leeg is, moet u deze weggooien en een nieuwe kopen. Wanneer u een batterij weggooit, moet u niet vergeten dat u deze meestal niet in de haard plaatst of verwarmt. Afgezien van, zal de winkel gebruikte batterijen niet naast elkaar opslaan of oude en nieuwe batterijen samenvoegen, omdat deze kunnen ontbranden. Dat gezegd hebbende, wordt er meteen rekening gehouden met het direct naar een recyclingcentrum brengen van de elektrische fietsaccu, aangezien dit de meest effectieve techniek is om van een accu af te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *